Accommodaties

Christelijk hotel Veluwe biedt keurig ingerichte hotelkamers voor 1 en 2 personen, en ruime studio's / appartementen voor 2 of 3 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en bevinden zich op de begane grond. 

1-persoons hotelkamer

De prachtige hotelkamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht. De kamer beschikt over een boxspingbed en een badkamer met douche. Alle hotelkamers beschikken over een terras, en zijn gelegen aan een van de tuinen van het hotel.

Reserveren

2-persoons hotelkamer

De prachtige hotelkamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht. De kamer beschikt over een boxspingbed en een badkamer met douche. Ook beschikt de kamer over een terras, en is de kamer gelegen aan een van de tuinen van het hotel.

Reserveren

2-pers. studio/appartement

De prachtige studio's zijn stijlvol en comfortabel ingericht en beschikken o.a. over een zithoek, kitchenette met koelkast, badkamer met douche, terras, gelegen aan hoteltuin.

Reserveren

3-pers. studio / appartement

De prachtige studio's zijn stijlvol en comfortabel ingericht en beschikken o.a. over een extra slaapkamer, zithoek, kitchenette met koelkast, badkamer met douche, terras, gelegen aan hoteltuin.

Reserveren

VakanZ Hotel © 2024