Bruiloften en (huwelijks)jubilea

Ons hotel beschikt over alle faciliteiten voor uw bruiloft of jubileum. Wij beschikken over meerdere zalen en een eigen kapel.

Het hotel biedt u werkelijk alle faciliteiten die nodig zijn voor uw bruiloft of jubileum. Het hotel biedt een 'Standesambt' voor het voltrekken van huwelijken. In de kapel kan vervolgens de kerkelijke inzegening plaatsvinden. Daarnaast staat de Rolls Royce Silver Cloud 1 Limousine d.d. 1955 tot uw beschikking. U kunt bij ons dineren, zowel met een kleine als met een grote groep gasten. Ons hotel is een unieke plek om een bijzondere verbintenis met elkaar aan te gaan of uw huwelijksdag te herdenken.

Het is verder mogelijk dat u in ons hotel de nacht doorbrengt in de bruidssuite. Uiteraard kunnen ook alle andere gasten na een mooie en vermoeiende dag gebruikmaken van de overnachtingsmogelijken van het hotel. Indien u de hele dag exclusiviteit wenst, is dit bespreekbaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden van het houden van uw bruiloft of jubileum kunt u contact met ons opnemen.

 
 

VakanZ Hotel © 2022